Ardei iuti umpluti cu branza si marinati in ulei de masline

 Am tot vazut acesti ardei mici, rotunzi, umpluti cu branza prin supermarket-uri si tot am zis ca o sa fac si eu, insa nu aveam ardeii, acum din prima recolta din apartament ...a sotului...am avut vreo 10 -11 ardei, deci cantitatile vor fi pentru atatia, voi le inmultiti in functie de cati veti dori sa faceti.

Ingrediente

10 - 11 ardei iuti rotunzi
2 - 3 lg branza de oaie
50 g crema de branza
2 catei de usturoi
1 lg coniac sau whisky
100 ml ulei de masline
rozmarin
sare
piper

Spalam ardeii apoi le taiem cotorul ,le scoatem semintele si nervurile.
Intr-un bol amestecam branza de oi, rasa,crema de branza, usturoiul ras, rozmarinul, lingura de coniac, sarea si piperul.Omogenizam bine si incepem sa umplem ardeii , iar in loc de capacel presaram rozmarin.
Ii asezam in borcanel si turnam peste uleiul de masline , incalzit putin inainte.
 Lasam borcanelul la racit si il dam la frigider pentru minim o saptamana.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu