Blat:
4 oua
4 lg zahar
4 lg faina
2 lg ulei
2 lg apa
1 praf de copt
esente de care doriti
coaja de lamaie/portocala rasa
Crema:
1 plic budinca vanilie
500 ml lapte
Decor
Fructe - care va sunt pe plac
Eu am folosit ananas, nectarine si prune
1 plic tort gelee
Batem albusurile spuma , adaugam apoi pe rand zaharul, faina, uleiul, apa, praful de copt si esentele. Se omogenizeaza toate se pun intr-o tava de copt si de dau la cuptor pentru 30 minute la 150 -170 grade.
Tava ar trebui sa fie de forma aceasta pentru a avea apoi, la rasturnare, loc de crema.
Intre timp pregatim budica dupa instructiunile de pe ambalaj, apoi taiem fructele
Dupa ce scoate tarta o intoarcem si o umplem cu crema apoi ornam dupa preferinte si turnam gelatina
( preparata dupa instructiunile de pe ambalaj). Se da apoi la rece pentru a se intari budinca
SIMPLU.....RAPID.....GUSTOS....RACORITOR
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu