Ingrediente:
1 kg maruntaie de porc ( ficat, limba, inima, rinichi), daca preferati puteti alege oragenele de miel
6 oua crude pentru umplutura
1 -2 galbenusuri crude pentru uns
6 oua fierte
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
1 legatura ceapa verde
2 cepe
condimente
Organele se spala bine cu multa apa iar apoi se fierb in apa cu sare , cand se racesc le trecem prin masina de tocat/ robot.
Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Se adauga peste carnea tocata , apoi verdeata tocata marunt, condimetele si ouale crude si amestecam bine.
Mie mi-au iesit 2 droburi.
Cu o parte din compozitie l-am facut pe cel in tava, am pus o parte din compozitie, am adaugat 4 oua fierte , apoi restul de compozitie.
Pentru al doilea drob am taiat cubulete 2 oua fierte si le-am amestecat cu compozitia ramasa si lea-m pus in tava.
Dupa ce este asezata in tava ungem apoi compozitia cu galbenus de ou si o dam la cuptor pentru la 160 - 180 grade in jur de 30 - 40 minute.
Drobul va fi gata destul de repede , avand in vedere ca organele au fost deja fierte.
Sa aveti pofta!
Pritena mea, talentata! Pofta buna, dupa inviere, si ateptam poze cu ,, interiorul".
RăspundețiȘtergereMultumim! Va asteptam la masa :)
RăspundețiȘtergere